Handfat

Mobilt handfat

Tvättstation – ett mobilt handfat

En tvättstation, även kallat mobilt handfat, är en lösning för dig som vill kunna tvätta händerna när och var du vill. Det bärbara handfatet kräver ingen anslutning till något avlopp och kan med fördel tas med ut till sommarstugan eller campingen. Här berättar vi mer om hur det fungerar och listar bra butiker för ditt köp.

Vad är ett mobilt handfat?

Ett mobilt handfat är kort och gott ett handfat som du kan ta med dig. Handfatet är kopplat till en egen dunk och kräver således inget avlopp. Utöver campingar lämpar de sig även för företagsevenemang, mässor och marknadsplatser där du kommer i kontakt med livsmedel. Hos Livsmedelsverket kan du läsa mer om vilka krav som ställs på personlig hygien vid livsmedelshantering.

Köp tvättstation

Är du på jakt efter ett mobilt handfat eller tvättstation har Nordicc.se en modell som passar för många olika tillfällen. Tvättstationen kommer i ett komplett paket med alla delar du behöver för att kunna tvätta händerna var du vill. Vattentanken rymmer hela fem liter, vilket räcker till 20– 25 handtvättar. Dessutom ingår en monteringssats som gör det enkelt att sätta ihop tvättstationen.

Fördelar med en mobilt handfat / tvättstation

Ett mobilt handfat/tvättstation är mycket praktiskt. Här nedan listar vi de främsta fördelarna med den här typen av tvättställ och hur du kan använda dig av den.

1. Tvätta händerna var du vill

Eftersom en tvättstation inte är i behov av någon vatten. eller avloppsanslutning kan du tvätta händerna när helst du behöver. Du kan således alltid hålla en god hygien för dig och övriga familjemedlemmar.

2. Lätt att ta med sig

Ett mobilt handfat är mycket lätt att ta med sig. De är tillverkade i lättviktiga material och kan packas ihop för smidigare förvaring. Perfekt att ta med på resan eller campingen!

3. Smutsvatten samlas i dunk

Mobila handfat är anslutna till en dunk som fungerar som ett avlopp. Det innebär att allt smutsigt vatten samlas på ett och samma ställe. Du tömmer bara dunken när den är full.

4. Perfekt för arbeten på språng

Ska ditt företag stå på mässa eller är det dags för företagsevenemang? Då är det viktigt att kunna erbjuda god handhygien. Med en tvättstation säkerställer du att det alltid finns tillgång till rent vatten och att folk känner dig trygga.

Relaterat innehåll