Små handfat

Billiga små handfat och tvättställ till badrum och toalett.

Du som söker ett små handfat eller små tvättställ har hamnat på rätt sida. Här hittar du texter, annonser och bilder till en stor mängd tillverkare, återförsäljare och butiker av badrumsinredningar och toalettinredningar som tex. toalettstol, små handfat, tvättställ och badkar. Det finns många tillverkare av små handfat vilket gör att det finns många modeller att välja mellan till skiftande priser. På nätet kan man idag med lätthet köpa små handfat med underskåp billigt tex. av Byggmax, Ikea och Bauhaus.


Små handfat till badrum

Behöver du hjälp att hitta att litet handfat till badrum som passar övrig badrumsinredning så kan du utnyttja dessa återförsäljares, butikers och tillverkares hemsidor för att finna tips, inspiration och råd med ditt val samt att du kan jämföra utbud och priser innan man köper tex. ett litet handfat med underskåp. Använd nätet för att jämföra utbud och priser på små tvättställ och små handfat att använda i toalett och i badrum. Ett litet badrum kräver ett litet handfat för att övrig badrumsinredning ska få plats. Fakta om små tvättställ och små handfat, material, dimensioner hittar man hos de som tillverkar och säljer tvättställ och handfat.

Nedan bilder på små billiga handfat hämtade från Bygghemmas butik. Bygghemma har ett brett sortiment av små handfat och små tvättställ till toalett och badrum. De har en hel del billiga tvättställ med skåp och små handfat med underskåp i sitt sortiment.

små handfat små handfat

Något om dessa små handfat till badrum ovan : Det vänstra handfatet : Litet handfat Noro Guppi 460 Porslin är ett designat och kvadratiskt fristående porslin. Det högra handfatet : Kvadratiskt litet handfat av porslin med bräddavlopp. Monteras fristående på bänk.

Ett välkänt företag för sina billiga byggvaror är Byggmax som även har en hel del badrums- och toalettinredning i sitt sortiment som tex. små handfat med skåp och små tvättställ. Nedan bilder på två stycken små handfat hämtade från deras butik som du hittar på nätet. Du kan också köpa billiga små tvättställ med skåp här.

små handfat små handfat

Om dessa handfat till badrum ovan: Om det första handfatet : Fristående handfat. Ett stilfullt handfat för dig som uppskattar den oväntade formen i ditt badrum. Melodia är både elegant och vågat i sin ovalt asymmetriska form. Det andra handfatet : Inbyggnadsbart handfat. Ett handfat i VIVA-sortimentet, tillverkat i porslin. Anpassat för inbyggnad i exempelvis en underliggande kommod.

Bilden nedan är ett litet handfat lånad från Bygghemma som också har en hel del små handfat med skåp att sälja. I ett litet badrum behövs ett litet handfat eller litet tvättställ.

små handfat

En av alla återförsäljare av badrumsinredning som tex. små handfat och små tvättställ är Drytrend. Olika varumärken som IFÖ, Gustavsbergs, Duravit och Hafa hittar du här. Nedan bilder på handfat hämtade från deras butik. De har en hel del små handfat med underskåp i sitt sortiment.

små handfat små handfat

Om det vänstra handfatet ovan : Handfat eller tvättställ från Duravit för infällning i bänkskiva. Finns med antingen 1 eller 3 förborrade hål för blandare. Du väljer detta i rullistan ovan. Happy D är en serie skapad av Sieger Design. Alla produkter i serien utgår ifrån bokstaven D. Bokstaven D har unik form, likt ett leende och passar perfekt för ett badrum med begränsade utrymmen. Om det högra handfatet ovan : Handfat eller tvättställ för infällning i bänkskiva. Logic-serien är framtagen framförallt för de små badrummen. trots de små yttermåtten har de ändå generösa avställningsytor. Gustavsbergs ska stå för hög kvalitet, god formgivning och innovativa lösningar. Samma filosofi har gällt sedan de startade porslinstillverkning 1825. Idag är Gustavsbergs ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen.

Billiga små eller stora handfat och tvättställ kan man köpa hos IKEA som är känt för att ha låga priser på sina varor. I skrivandets stund så har IKEA ca 15 olika modeller på tvättställ och handfat passande till både stora och små badrum och toaletter. Så söker du ett billigt litet handfat eller tvättställ så ska du besöka närmaste IKEA varuhus för att hitta och köpa det du söker. Förutom små handfat och små tvättställ så har de mycket annan inredning till badrum och toalett. De har en hel del små handfat med underskåp att välja mellan.

Små handfat och tvättställ till badrum

Nedan länkar till butiker, återförsäljare och tillverkade av billiga små handfat och små tvättställ med skåp, och handfat och små tvättställ tillverkade i glas, badrums- och toalettinredningar samt tillbehör som spolknoppar och toalettsitsar och reservdelar. Besök dessa olika sidor för att jämföra utbud och priser och att finna bilder på badrum och toaletter innehållande små handfat och små tvättställ som kan fungera som inspiration då ett nytt badrum eller toalett ska byggas eller renoveras. Tips !! Besök Hafa för att se snygga, eleganta och billiga tvättställ från Hafa.

Duravit Gustavsberg Hafa
Ido Ifö badrum IKEA
Jula Marco Neptunbath
Sanova Skånska byggvaror

Billiga små handfat badrum

Nedan sidor som sajten innehåller. Pådenna sida kan du via länkar annonser köpa små handfat eller små tvättställ tex. små handfat med underskåp. Ett litet badrum kräver ett litet handfat.

Startsida Handfat i glas Stora handfat
Små handfat Handfat med skåp